Coaching

TRIPRO Coaching is het platform waar wij onze jarenlange ervaring in de triathlonsport omzetten in de begeleiding van sporters samen met coaches.

Voor wie is een coach

Voor iedereen op elk niveau die op een gezonde en verantwoorde manier naar zijn of haar persoonlijke doel begeleidt wil worden. Of dat nu je eerste Sprint triathlon is of een IRONMAN.

de coaches

Alle met TRIPRO samenwerkende coaches hebben hun sporen verdiend in de triathlonsport. Elk van hun heeft een eigen manier van werken, waar de één is meer van de data en cijfertjes houdt de ander van een manier waarbij er met regelmaat met de atleet zelf 1 op 1 wordt getraind.

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden en de enige manier van het vinden van de juiste coach is om met één of meerdere van hun een informerend gesprek te hebben. Belangrijk is om een klik met je coach te hebben en het vertrouwen in elkaar om het pad naar de te leveren prestatie in te gaan.

COACHING IS VEEL TE DUUR?

Coaching kost inderdaad geld. Daar komen we niet onderuit. Maar een goede coach kan zijn geld meer dan waard zijn. Triathlon is geen goedkope sport, zeker niet wanneer je het plan hebt opgevat om voor de langere afstanden zoals de halve en hele triathlon te gaan. Kijk naar alle materialen die je nodig hebt zoals je wetsuit, de zwembadtrainingen, je fiets en alle accessoires, je voeding, je inschrijfgelden en bovenal alle tijd en energie die je er in steekt. Zoveel effort gaat er in je voorbereiding zitten. Dan is de coaching eigenlijk in verhouding helemaal niet zo duur. De kennis en ervaring die een goede coach met zich meebrengt kunnen het pad naar jouw prestatie enorm veel makkelijker maken.

Ga er van uit dat een echt goede coach gemiddeld over 4 weken minstens een uur per week met jou en je schema bezig is. Alleen al met het teruglezen en analyseren van jouw trainingsdata via Trainingpeaks. Vaak is het zelfs nog meer dan dat ene uurtje omdat er na communicatie met elkaar in het schema wat moet worden aangepast. Dus een coach die bijvoorbeeld € 99 per 4 weken vraagt heeft een uurloon van € 25 waar alle belastingen en zijn of haar kosten nog vanaf gaan. En dat is echt niet teveel voor de arbeid en kennis die er in jouw voorbereiding wordt gestopt. Zeker niet als je dit in the big picture plaatst tussen al je andere kosten die je met triathlon maakt…..

Hieronder vind je de coaches met wie wij samenwerken. Stuk voor stuk allemaal jarenlange ervaring in de triathlonsport, op verschillende niveaus en die goed begrijpen hoe je gezin, werk, social life en triathlon kunt combineren.

business coaching

Voor bedrijven en instellingen bieden wij coaching en begeleidingspakketten op maat aan. Dat kan van trainingsprogramma’s zijn voor estafette – relay teams tot individuele trainingsschema’s. Van Sprint triathlon tot IRONMAN afstanden. Mogelijkheden om uw team of personeel van te voren te testen met onze inspanningstest apparatuur zijn ook aanwezig.

Dit kan in ons eigen triathloncentrum of op uw bedrijfslocatie.

Daarnaast leveren wij custom hardloop- fiets- en triathlonkleding voor bedrijven e/of teams/verenigingen.

Wij kunnen u van top tot teen op weg helpen naar het beoogde doel!