Duo ademgasanalyse test voor triathleten

I.V.M. VAKANTIES EN FEESTDAGEN VOOR HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK VOOR EEN INSPANNINGS- EN/OF ZWEETANALYSE GRAAG TELEFONISCH CONTACT OP 035-6245475 OF VIA HILVERSUM@TRIPRO.NL. WIJ KOMEN DAN OP WERKDAGEN BINNEN 24 UUR BIJ U TERUG. ONZE REGULIERE BOEKINGSKALENDER STAAT NU NIET INGESCHAKELD.

Voor triathleten is het belangrijk om te weten voor zowel het fietsen als het hardlopen wat je exacte zones zijn, maar bij voorkeur ook waar bij welk onderdeel je verbeterpunten liggen. Wanneer je de uitleg van wat nu precies een ademgasanalyse test is al hebt gelezen (zo niet, klik dan hier) dan begrijp je dat in een korte tijd 2 x achter elkaar all-out gaan eigenlijk niet mogelijk is. Je gaat hoe dan ook een stukje vermoeidheid van de eerste inspanningstest meenemen naar de tweede inspanningstest.

Nu houden we al rekening met het testen dat je dit met je eigen fiets kunt doen zodat er daar geen ‘afwijkingen’ kunnen ontstaan en je niet op een gek zadel van een ergometer fiets zit of een houding/positie die niet de jouwe is.

Maar 2 x achter elkaar all-out gaan is gewoon heel erg lastig en de data van de tweede test wordt dan minder accuraat. Daarom bieden wij triathleten twee opties aan.

De eerste optie is de test achter elkaar doen waarbij we de eerste test laten oplopen tot je drempelwaarde en dan de test afbreken. Je hebt dan van deze test wel de zones om in te trainen, maar o.a. niet de accurate VO2 max waarden. Na een herstelmoment kunnen we dan de tweede test wel all-out gaan zodat je met die test wel alle accurate data kunt ontvangen en een compleet rapport met je metabolenprofiel en een je verbeterpunten.

De tweede optie is om binnen 2 weken van elkaar beide testen afzonderlijk te doen. Je moet dan alleen 2 x de rit naar Hilversum maken en dan ontvang je voor zowel het fietsen als het hardlopen beide rapporten accuraat en voorzien van alle data en analyse. Om deze afspraak te boeken boek je in de kalender 2 x een losse test. De losse bedragen die dan worden genoemd negeer je gewoon. Wij verwerken de dubbele afspraak intern als duo-test.

Optie 1 is € 179,95 en optie 2 € 199,95.

Klik hier om weer naar het boeken van de afspraak terug te gaan.