Fietsen & Bike Fit bij TRIPRO

guru-dfu-detail-1-1

Bedoeld voor degene die het interessant vinden om precies te weten waarom, hoe en wat het nut van een bike fit is. De verschillen tussen race- en triathlonfietsen, etc. En de uitleg over de veel gehoorde kreten Stack en Reach. Klik hier

De verschillende bike fit tarieven vind je rechts boven aan deze pagina.

pressure-mapping-3

Een zadel, voor sommigen een ramp en voor andere geen probleem. Racefietsen zijn anders dan triathlonfietsen en zo ook de houding op beide fietsen. Dat betekent voor de meeste ook een ander type zadel. Maar welke past nu het beste van al die verschillende modellen?

Lees hier over onze uitgebreide zadeltest-collectie en eventuele huuropties

bontrager schoenen

Alles wat je moet weten wanneer je een goed paar passende race- of triathlonfietsschoenen wilt hebben. Zorg voor de juiste breedte, lengte en dat de schoenplaatjes correct gemonteerd kunnen worden. En hoe vreemd dat ook mag klinken, dat lukt niet op elk paar schoenen zomaar goed. Klik hier voor meer uitleg

FIETSMERKEN

Dit zijn de 5 topmerken die TRIPRO aanbiedt in haar assortiment aan race- en triathlonfietsen. Overigens zijn de adviezen na een bike fit sessie objectief en nemen wij alle geschikte merken mee in het advies ongeacht of wij die aanbieden.

Huur de Thule Round Trip Transition fietskoffer voor slechts € 65 per week. De meest ideale fietskoffer die ook meteen is voorzien van een montage standaard zodat je de fiets eenvoudig en goed kunt (de)monteren. Incl. 2 wielhoezen en genoeg ruimte om zelfs 3 wielen mee te nemen.