Mathijm Wassink, zwem- en triathloncoach

Mathijm Wassink is onze coach met ‘kieuwen’. Niet alleen is hij triathloncoach, maar nog meer is Mathijm bekend als zwemtrainer van TriSupport. Onder deze vlag organiseert Mathijm op verschillende locaties  al jaren borstcrawlcursussen. Elk kwartaal weten velen starters en gevorderden de weg naar zijn positie 11 te vinden. Daarnaast is Mathijm één van de coaches die bij TRIPRO de zwemanalyses verzorgt.

Mathijm is als triathloncoach wat minder extreem met data bezig als dat sommige andere coaches dat doen. Mathijm doet juist veel op gevoel met zijn atleten. Je zou het een wat meer holistische aanpak kunnen noemen. Natuurlijk wordt er zeker gebruik gemaakt van Trainingpeaks om alles goed te kunnen volgen en aan te passen waar nodig, maar Mathijm vindt het ook prettig om eens in de zoveel weken met zijn klanten te gaan trainen.

Mathijm heeft zelf de bekende Ironman van Hawaii in 2000 volbracht en heeft in ’21 zelfs weer een beetje het wedstrijdvirus te pakken gekregen na jaren van blessures. Behandeling bij RunningSolutions.nl, aanpassingen aan zijn fiets na zijn bike fit bij ons en de juiste oefeningen hebben hem van zijn klachten afgeholpen.

Mathijm kent maar twee standen, aan en uit :-). Hij staat ’s ochtends op met een berg aan positiviteit en straalt dat uit in zijn trainingen en life style.

Daarom vinden wij dat Mathijm uitstekend past in onze samenwerking. Er zijn vele coachingwegen die naar Rome leiden en je moet de coach vinden die bij jou aansluit.

Ben je benieuwd of Mathijm de coach is die bij jou past neem dan contact op met hem via info@trisupport.nl of maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking hier in ons TRIPRO triathloncentrum.

In dat geval neem je contact op met 035-6245475 en gaan we de agenda’s naast elkaar leggen.