Reacties van onze klanten

*

Een greep uit de vele reacties die wij van onze klanten hebben ontvangen en als we eens tijd hebben gaan we meer recente reacties plaatsenBonnie Zeihlund, 12-02-2016


Thank you so much, Jeroen – I am really looking forward to the ride now. And thank you very much for a truly great experience!

Have a nice weekend.


Best regards


BonnieWiebe Venema, 02-12-2015


Beste Jeroen,


Wilde je nog even laten weten erg tevreden te zijn over de fietsmeting, en het advies een chiropractor te bezoeken! Ben nu een aantal keer behandeld hier in Italië en het verschil is enorm, ik zit veel comfortabeler op de fiets, en m’n heup is ook vrij goed aan het herstellen. De saucony loopschoenen zijn nog een beetje wennen, dus doe het rustig aan met lopen. Heb jij in de kerstvakantie tijd voor een bikefit voor een triatlonfiets? Ik vlieg de 19e weer naar Nederland en 5 januari terug naar Italië.

 

Groeten, Wiebe VenemaWilliam Schakel, 29-11-2015


Hallo Jeroen,

Het is al weer enige tijd geleden dat je een bikefit voor me hebt uitgevoerd. Twee dagen na de bikefit heb ik, zoals je weet de dam tot dam fietsclassic gereden (145 km).  Tijdens deze tocht had ik nog wel last van mijn knie, maar het speelde veel later op dan voorheen. En het was ook minder heftig. Dus dat was al positief. Na deze tocht heb ik een tijdje niet gereden. Inmiddels zit ik tegelmatig op de tacx. Met behulp van zwift rijd ik mijn rondjes daarop. Tot op heden heb ik op de tacx niet meer dan 40km per keer gereden. Dat gaat nu eigenlijk zonder knieklachten. Tijdens de wintermaanden ga ik dit opbouwen en ook met meer weerstand rijden, zodat ik in het voorjaar beter voorbereid ben dan afgelopen jaar. En hopelijk een jaar kan rijden zonder (knie) klachten.

Bedankt voor je deskundig advies!


Groet,


William Schakel


Arjen Arens, 06-09-2015


Beste Jeroen,

 

Ik ben weer een paar honderd kilometer en drie club wedstrijdjes verder.

Tot nog toe eigenlijk alleen maar plezier van de aanpassing:

– Wondjes zitvlak zijn aan het helen, i.p.v. elke rit weer open en geïrriteerd

– Zit losser op de fiets, minder "schrap” zetten, minder druk op de handen, geen gevoelloze vinger meer gehad

– Losser door de bochten

– Geen/ minder behoefte om met de onderarmen op het stuur te rijden/ polsen te verdraaien om de remgrepen om lengte te maken => op de grepen of de beugel zit gewoon lekker

– Klein beetje last gehad van mijn rug in de eerste week, ik heb idee dat dit alles te maken heeft met op kantoor zitten werken/ wennen aan nieuwe houding en de eerste voetbalwedstrijd die ik weer gespeeld heb. Ik zal de core oefeningen maar weer intensiveren en in beweging/ goede houding blijven op het werk.

Annemieke Schleurholts, 08-08-2015 over haar Felt IA2

WOW, what a machine! Gisteren eerste rit gemaakt, wat een geweldige ervaring!! De set up en afstelling is veel beter met nieuwe zadel hoogte en ietsje lager stuur. Heb het idee dat ik beter kan trappen ook – geweldig!!


Harrie Lantinga, 26-07-2015


Dag Jeroen,

Dank voor het afstellen van mijn fiets! Het was afgelopen weekend even wennen maar het ging echt aanzienlijk harder en lekkerder! Het is nog wel even wennen met vooruit kijken, ik kijk nu nog vaak tegen de rand van mijn zonnebril, maar ook dat zal wel wennen zijn.

Alvast bedankt en een fijne vakantie!


Met groet,


Harrie LantingaLouise Cornelise, 24-07-2015

 

Hoi Jeroen,

 

Ik ben vanmiddag bij een chiropractor geweest, en had daarna het gevoel dat mijn heup op de (stads-)fiets voor het eerst in maanden weer ‘vrij’ bewoog, wat een opluchting! Even afwachten nog natuurlijk, en het zal ook nog wel terugvallen voorspelde hij, maar ik hoop dat ik nu echt de laatste stappen op het blessure-herstel-pad aan het zetten ben. En dan wil ik jou bedanken voor de tip van een chiropractor, maar vooral ook voor de bevestiging die je gaf van de scheefstand in mijn bekken. Als jij dat niet had gezegd, had ik mezelf misschien zo langzamerhand toch een beetje voor gek verklaard met dat gevoel van ‘er zit iets scheef’, omdat twee fysiotherapeuten en een sportarts (ben ik ook nog geweest deze week) er niks mee konden. Maar de chiropractor dus wel! Ik vond de behandeling een hele belevenis trouwens ook, met die rare stoel inderdaad!

 

Groet,

 

Louise

 

Gerard Terwisscha van SCheltinga, 06-07-2015


Hoi Jeroen,

 

Gisteren 5.00 gefietst op de Frysman, volledig solo (echt de volle 180 km. alleen gereden).

 

Beetje van mezelf, beetje van Cervelo en een beetje van jou. Bedankt.

 

Groet, Gerard.

 

Paul Heemskerk, 26-06-2015


Hallo Jeroen,

 

ik heb de kortere stuurnok van jouw advies laten monteren en heb nu een paar keer gefietst. Daarbij had ik weinig last meer van mijn linkerknie en beweeg ik duidelijk minder met mijn knieën dan voorheen.

Vandaag het bontrager zadel gemonteerd welke ik morgen ga uitproberen. De brug van mijn oude zadel is krom (misschien toch echt zelf krom getrapt) dus vandaar de scheefstand.

Vandaag ook bij de manueel therapeut geweest en een eerste behandeling gehad. Scheefstand is waarschijnlijk het gevolg van een valpartij in het verleden. Hij denkt dit te kunnen verhelpen met ongeveer 3 behandelingen ook de uitstralingspijn die ik soms in mijn linkerbeen voel tijdens het vrachtwagen rijden zou daarmee helemaal weg moeten gaan volgens hem.

Groeten Paul Heemskerk

Alfred van Doorn, 25-06-2015

Hallo Jeroen

Geweldig wat een service van jou, je hebt er zeker een klant weer bij.

Ik wacht het af en houd jou op de hoogte

Bedankt.


Gr.AlfredMarleen Valk, 19-06-2015


Hi Jeroen,


Ik wilde je nog even laten weten dat alles goed gaat. Lekker aan het trainen. Nauwelijks nog last van mijn heup. Zal toch het kraken geweest zijn. Tijdens lange ritten houd ik de ligpositie goed vol (comfortabel is anders maar wel goed te doen ????). Ik ben benieuwd waar het me brengt in Maastricht.

Mijn man, Joost, belt je trouwens nog voor een afspraak voor een zadeltest. Na mijn lovende woorden, kan hij niet achterblijven natuurlijk.


Groetjes MarleenTina Alenfors, 19-06-2015


Good morning Jeroen,

The bike is fantasic!!!

(just used it once..but anyway it is fantastic)

I have a question, is it possible to do a bike fit on my old TREK race fit, and make it as good as possible?

If it is when will you have the time?Best regards


TinaKlaas Jan Miedema, 08-06-2015


Hallo Jeroen,

Dank je wel. Triathlon met de nieuwe fiets ging uitstekend, erg blij mee.

Goede zaken!


Groet,


Klaas JanMaarten Lecoutre (uit België), 23-05-2015


Dag Jeroen,

 

Ik ben er al tweemaal mee gaan fietsen, het verschil is verbluffend! Nog eens enorm bedankt om alles vrij short-notice maar toch grondig voor elkaar te krijgen!

 

Groeten


Maarten

 


Rob, 08-05-2015


Hallo Jeroen,


Vandaag een lange rit gemaakt op de Felt B16 en het ging erg goed. Ik ben zeer tevreden over de houding op de fiets. Ik kan het lang volhouden en heb geen lijst gehad van de zijkant van de knie.

groeten, RobChris Woudstra 07-05-2015

 

Hoi Jeroen,

 

Puur dankzij jou heb ik gisteren deze fantastische Speed Concept opgehaald!

Ik ben super blij!

 


Richard 05-05-2015


Goedemorgen Jeroen,

De eerste twee ritten zitten erop, maandag 85 en zaterdag 107km. Houding was de eerste keer behoorlijk wennen in nek, schouders en armen, maar was de tweede keer al een stuk beter. Fiets voelt snel aan t.o.v. mijn racer in aero afstelling. Voorderailleur heb ik wel iets hoger moeten zetten, want op het kleine blad (bij infietsen) schampt het grote blad de derailleur lichtjes. Afstelling komt best nauw.

Al met al een tevreden klant :-).


RichardJeroen Pisart 15-04-2015


Beste Jeroen,

 

Dank u wel voor uw mailtje. Ik kan zeggen na drie keer gefietst te hebben (20-35-25 km) dat het een wereld van verschil is! Natuurlijk was het de eerste keer even wennen, een ander stuur, wat hoger boven het voorwiel.

Ten eerste, waar ik eerst moeite had mijn benen ”goed” te krijgen, kan ik nu goede slagen maken. Misschien zou een korter crankstel nog wat schelen, maar dit is voor mij al met 90% verbeterd. Ik rij ook gemiddeld 3-4 km/h harden, met minder moeite.

Ten tweede, (wat eigenlijk het reden van mijn bezoek was) de zit positie. En wat een verandering is dat!! Waar het eerst een straf was om te gaan liggen, is dit nu de prettigste positie. Normaal had ik na 20 km twee dagen pijn in mijn rug en nek, nu stap ik na 35km de fiets af met wat vermoeide schouders/armen, maar de volgende dag heb ik nergens last van!

Ik hoop dat ik met twee maanden 60km in twee uurtjes kan rijden.

 

Nogmaals heel erg bedankt voor uw vakmanschap!

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeroen Pisart

 


Jurgen Heemskerk 04-04-2015


He Jeroen,

 

De Felt fietst geweldig! Wat een verschil met een gewone racefiets.

Groet,


JurgenArjen Arens 31-03-2015


Beste Jeroen,

Ik heb inderdaad een leerzame ochtend gehad.

We zijn nu twee weken en ca. 400 km verder (nog geen wedstrijd maar wel serieuzere intervallen), zo maar wat bevindingen:

– wel even wennen, lijkt net een andere fiets en gebruik net andere spieren

– dit voelt veel efficiënter en kost veel minder inspanning

– nauwelijks meer iets in mijn rug gevoeld

– geen gekke pijntjes meer onder mijn voeten en stabiel gevoel

– knieën moeten nog even wennen, wat pijn gehad op de knie boven knieschijf

– sturen lijkt makkelijker, kwam afgelopen zaterdag de daalkunsten in Limburg in ieder geval ten goede

Ik ben gister bij de chiropractor geweest. Zij denkt inderdaad ook aan nog kleine indraaiing van linker zijde heup en heeft de spieren erom heen wat geholpen. Behandeling gaf al wat resultaat, ze verwacht dat de rest vanzelf zal gaan gezien ook de verbeterde positie op de fiets maar kijken het nu twee maanden aan hoe het uit pakt. Verder nog wat nieuwe rek en core oefeningen van haar gekregen.Marcel Frei 31-12-2014


Hello Jeroen!Whilst writing I am on my way to the plane for NZ.

I had plentyof opportunities to test my new bike and I Iove it. Easy to ride and stable with front or tail wind. A bit less when it becoms to strong side

winds but i suppose this is with all bikes.Happy New YearCheers 


MarcelAshley Myers 10-10-2014


Hi Jeroen,The Felt bike is great. I took it out twice last weekend and it was

fantastic. I’m really happy with it. Thanks for all your help from fit to

purchase.Thanks again!


AshleyKees Zuidhoek, van Fietsenspeciaalzaak Kees Fiets, Noordwijkerhout nadat hij een klant had doorverwezen 30-09-2014.


Goedemorgen Jeroen,


Ik heb alles ontvangen en ook eergisteren contact met Bert gehad.

Bert was ZEER onder de indruk en over de kennis die je hebt.

 

Ik ben zeer onder de indruk van de meting .

 

Allard Bonnema 13-05-2014


Hoi Jeroen,

Gisteren de ultieme test: 3 uur op de fiets, 70km gefietst, met eigenlijk geen klachten!

Natuurlijk wel vermoeid, maar niet pijnlijk vermoeid!

Dus ondanks dat de fiets niet perfect passend was te maken, zeker dus een vooruitgang!

 

Nogmaals hartelijk dank!!

 

Allard

 

Teun van Rossum 01-05-2014


Hi Jeroen

 

Gisteravond met de Adelaar 72km gerost met een gemiddelde van 33,5 km/h en ze hebben me veel voorin en op kop gezien haha (ik ben niet goed in achterin hangen).Positie van mijn schoenen is top, in het begin was het even wennen aan een "volle” schoen door die nieuwe zooltjes. Maar gedurende de rit als erg prettig ervaren.

 

En die linkervoet staat nu bij wegrijden de eerste km niet vreemd meer :-)  Hebben het er nog uitvoerig over gehad met een paar gasten dat je begonnen bent met mijn schoenen goed af te stellen, en daarna de meting gedaan. Misschien worden er nog meer wakker??

 

Thanks zo ver en spreek je snel.

 


Bastian Siemes 23-04-2014


Beste Jeroen,

 

Allereerst nogmaals hartelijke dank voor de professionele begeleiding en de afhandeling van de resultaten. Ik was daarmee ook erg tevreden en kijk er na uit om een fiets te kopen en te laten afstellen, passend bij mijn resultaten. Ik heb me besloten, zoals verwacht, voor de Trek Speed Concept 9.9

 

Op naar een snelle fiets ! Bastian Siemes

 


Jose Been 21-04-2014 (commentator wielerwedstrijden bij Eurosport doorgestuurd door Trek)


Ik wil je nogmaals bedanken voor je hulp. En je motivatie. Op de fit bike begon ik vrijdag met een zere rug en ik kwam er zonder zere rug weer af na twee uur. Dat is de juiste volgorde :-)

 

Kind regards,

 

José Been

 

Tour de José Media

 


Arjen Putker 20-04-2014


Hoi Jeroen,

 

Bedankt voor de uitgebreide info in je mail en de plezierige pas-sessie, ik heb er een hoop van opgestoken. Het sommetje van stack en reach plus of min een aantal correcties duizelt me een beetje maar als ik voor de Felt kom kijken mag je me dat nog eens verduidelijken. Gisteren heb ik op mijn door jou afgestelde racefiets en met nieuw zadel en nieuwe schoenen/pedalen de amstel gold tour gefietst, met veel plezier: de zitpositie is veel prettiger, ik heb zonder enige lichamelijke (of technische) klachten de finish bereikt. Hartelijk dank dus voor jouw aandeel daarin! De mooie fietsen die je op zo’n dag voorbij ziet komen maken trouwens erg hebberig… :-)

 

Tot binnenkort,

 

Arjen

 


Henk Jan Garnaat


Beste Jeroen,

 

Nogmaals dank voor de enorm plezierige service en de top bikefit !Enorm waardevol. Het is zo belangrijk om goed op de fiets te zitten.Ik was even benieuwd wanneer je het rapport kan mailen? Het fizik tritone zadel is top ! als dit goed bevalt, welk zadel adviseer je dan voor mijn wegfiets ? of is dat lastig te zeggen? Iik ben heel erg blij dat je mijn beenlengteverschil zo scherp hebt opgepakt. adviseer jij om in dat kader ook naar mijn hardloopschoenen te laten kijken en eventueel een zooltje te laten maken voor het kortere been ? op zich heb ik niet vaak klachten met lopen, maar wellicht dat dit ook beter kan !

 

Heel veel dank voor je tijd.

 

Ik zal je zeker aanbevelen aan mijn trainingsmaatjes ! Die ook allemaal fanatiek fietser/triathleet zijn. Succes met al je projecten.

 

Mvgr,

 

Henk-Jan Garnaat

 


Anne Marije Elekan 07-04-2014


Hoi Jeroen,  dank je wel voor de documenten! Ik heb dit weekeinde een stuk gefietst en dat ging hartstikke goed. Heb echt het gevoel dat ik net iets meer kracht kan zetten met beide benen en daardoor rustiger op de fiets zit. Mijn knie begon nog wel te zeuren na een kilometer of 60, maar de dag erna heb ik geen last gehad. De keren voor de bikefit kon ik de dag na het fietsen bijna niet meer lopen van de kniepijn. Dus dat is een hele vooruitgang! Ik ga een afspraak maken bij de podoloog en houd je op de hoogte. In ieder geval erg veel dank voor de bikefit! Ik denk dat ik er veel plezier van ga hebben.

 

Groetjes, Anne Marije

 


Joost Gordijn 16-03-2014


Hallo Jeroen,

 

Complimenten voor je adviezen voor de fiets. Een perfecte fiets.

 


Coert van Beijma 01-02-2014


Beste Jeroen,

 

Veel dank voor de bike fit. Ik heb er een andere fiets door gekregen. Geeft me een vertrouwd gevoel om snel de weg op te gaan. Mocht ik in de toekomst verdere stappen zetten richting de Triatlon dan kom ik zeker terug voor een bijpassende en passende fiets.

 

Hartelijke groet,

 

Coert van Beijma

 


Vincent Beijk 10-12-2013


Ha Jeroen,

Ik wilde even wachten met deze e-mail zodat ik wat kon melden over mijn eerste rit op mijn nieuwe Felt, maar helaas zit het weer nog niet echt mee. Ik heb al wel even op de rollenbank gezeten en dat voelde in ieder geval goed. Hopen dat het snel weer wordt om

buiten te fietsen.Hartelijke groet,VincentDhr. Steenpoorte 16-11-2013


Beste Jeroen,

Dank voor de uitgebreide uitleg. Vooralsnog is alles mij duidelijk,

namelijk: als ik vragen heb kom ik wel even bij je langs ;)

Ik heb gisteren natuurlijk gelijk ‘s middags even een testritje gemaakt met

mijn jongere broer. Samen even een paar keer over de Utrechtse heuvelrug

gereden en ik moet je complimenteren: heerlijke zit (nog een beetje onrustig

..maar ik moet nog wennen) lekker hoog traptempo komt van nature (dus

makkelijker dan in de oude houding), en gelijk vanaf de fiets rennen zonder

dat je benen ‘diagonaal’  onder je lijf staan. Kortom een groot succes.

Dank voor je zorgvuldige meet en afstelwerk!


Familie SteenpoorteJoel Goldberg 14-07-13


Hi Jeroen,

I have successfully completed IM Austria (in 12:30) and wanted to say thank

you for all your help. The bike course was tougher than I anticipated but

got through with enough in the tank to manage the marathon in a slow but

respectable time. I am sure I would have had a much tougher time if you had

not helped me get better positioned on my bike. I am excited about improving

further for my next race (especially on the bike) but not likely to happen

until next week :-)


Cheers,


JoelReinier Nagel 16-06-2013


Hoi Jeroen,

Bedankt nog voor de uitwerking van de bike fit en de nuttige sessie van

afgelopen woensdag!

Heb gisteren (met die wind) gefietst en voor het eerst ooit dat ik lekker op

mn fiets zat, super.

Alvast dank, veel trainingsplezier en nog een goed weekend,

ReinierDiana Gorter 03-06-2013


Hi Jeroen,

Durf het bijna niet te zeggen…fietstijd Nieuwkoop dit jaar: 2.12.05 t.o.v.

vorig jaar 2.29.27! Scary!! Tweede fietstijd bij de dames, slechts 1min10

achter Carla (snelste)! Ook is het harde fietsen niet ten koste gegaan van

mijn looptijd want ook daar sneller dan vorig jaar! Fiets zat en reed

heerlijk, was 100% genieten!! Super bedankt voor al je kundige hulp en

adviezen!!Elmar van Deijck 03-06-2013


Beste Jeroen,

Vandaag een uur gefietst op mijn Canyon Speedmax en het ging circa 2,5

km/uur harder dan voor de bike fit!

En ik was niet eens erg moe!

Perfecte verbetering dus.Alwin Beekers 01-06-2013


Hoi Jeroen,

N.a.v. de bikefit eind april hierbij even bericht.

Afstelling van de fiets voelt beter, kan ook meer power leveren voor mijn

gevoel.

1e week rustig gefietst, de cm verhoging onder mijn schoenplaatje was even

wennen.

Begin mei weekje in Limburg getraind, vanaf toen geen last meer gehad en

aanzienlijk meer kracht in de klimmetjes, tijden op de klimmetjes allemaal

10-15% sneller dan voorheen.

Kortom ben erg tevreden.

Na de zomer ga ik naar een manueel therapeut om de evt oorzaak voor het

beenlengteverschil te laten nakijken.


AlwinPiet Kruidenier 18-04-2013


Dag Jeroen,Ik wilde je pas informeren nadat ik de fiets goed had ingereden. Doch ik kan

nu al wel melden dat  ik erop wegreed alsof het mijn dagelijkse fiets is. Zo

vertrouwd voelde hij. Strak, strakker, strakst, want ik heb 82 km gereden

met zeker 80 km daarvan windkracht zeven tegen. Vaak ook dwars, vervelende

zijwind dus. En dan reed ik de laatste 9 km vanaf Krimpen ad IJssel ook nog

eens bovenop een dijk. De fiets gaf geen krimp en de wind kreeg er geen vat

op. Hij wilde gewoon rechtdoor. Veel takken op de weg, vooral tussen

Hilversum en Utrecht.In het blad Fiets lees ik altijd over de stijfheid van de testfiets. Nu pas

heb ik ervaren hoe een echt stijve fiets aanvoelt. Wat een verschil. Mijn

andere fiets ging alleen zo strak als het balhoofd was ingesleten.En dan die groep: geen millimeter speling en geen bijgeluiden, enorm goed en

gemakkelijk schakelen. In Haastrecht stopte ik bij een wielerzaak om een

reepje te kopen. Daar scoorde ik een tussenstukje om de teller te

symetreren.Toon Durville 08-04-2013


Hallo Jeroen,Inmiddels al wat kms weggetrapt op de Felt.

Ben er dik tevreden over. Zowel met de positie als met de looks.

Hartelijke groet, ToonDanne Boterenbrood 29-01-2013


Ha Jeroen,

Een korte update over de Venge: hij rijdt fantastisch. Echt een genot om mee

te fietsen, stuurt makkelijk en ik heb het gevoel er veel meer controle over

te hebben.

Groeten vanuit een zeer zonnig Z-Afrika,


DanneJoost Doekes 29-01-2013 (na zijn LD Isramen triathlon)


Beste Jeroen,

Dit jaar geen trappen van koeien (red. Joost is dierenarts :-) en andere narigheid maar gewoon een fantastische eerste Ironman.

Zoals je ziet met de fiets en de schoenen zoals hebt aanbevolen. Geweldig.

Enorm bedankt voor de hulp.


Joost DoekesPeter Lisseveld – 25-10-2012


Hallo Jeroen,

Bedankt voor de meting en voor de rapporten. Ik heb veel nuttige dingen

opgestoken tijdens de meting en ik ben erg blij dat ik het gedaan heb.

Eigenlijk kan ik het iedereen aanraden die regelmatig op een racefiets zit

en ik zal dat ook zeker niet nalaten!

Gisteren heb ik voor het eerst een uur op de Tacx gezeten en het ging

behoorlijk goed!Alain Crottaz – 29-09-2012 (ontvangen via email)


Thank you very much Jeroen for the reports, I waited a bit before writing a feedback. The change has been spectacular. I do not only feel more comfortable, but I have a very noticable increase of power to the pedal. While i was struggling to keep up sometimes with some of my stronger rider friends, the last 110km of last week-end, I stay 80-90% in the front. Glutes ached at the beginning, but now it is fine. A much greater pleasure at riding my bike. big difference.

 

Again, thanks a bunch, this was worth every penny,

 

Kind regards

 

Alain