Guru Discovery Frame Finder

Guru is continue bezig om het niveau van de fietsmeting te vergroten en om de klant betere tools te geven om tot de juiste keuze van de fiets te komen. De nieuwste ontwikkeling op dit gebied is Guru Discovery Frame Finder Software. Wanneer na een fietsmeting / bike fit op de Guru DFU Fit Bike de juiste positie is bepaald wordt deze positie via een aantal specifieke coördinaten digitaal ‘gelezen’.

Deze coördinaten worden daarna in de Guru Frame Finder Discovery software gekoppeld aan een soort virtueel warehouse. Via deze software kunnen wij exact bepalen welke race- of triathlonfietsen bij deze positie passen. De nieuwe Guru software is een soort digitaal magazijn waar meer dan 100 merken en hun modellen in opgeslagen staan in alle mogelijke combinaties van framematen.,

Hiermee wordt het giswerk uit het bepalen van de juiste fiets gehaald en weet je precies welke fietsen hoe afgesteld moeten worden. De database met verschillende fietsen is inmiddels al enorm groot, maar wordt continue uitgebreid met nieuwe modellen.

Na de bike fit krijg je van de 5 meest geschikte modellen een rapport via email thuisgestuurd met alle verdere relevante informatie. Je mag na de bike fit ook een aantal merken / modellen doorgeven waarvan je wilt weten of die goed gaan passen.