Spelregels passen van wetsuits

– Mocht je een bezoek aan de winkel brengen om wetsuits te passen zorg er dan voor dat je een badpak of triathlonkleding mee neemt welke je onder het wetsuit aan kunt trekken. In verband met de warmte van het pak en de daarmee gepaard gaande transpiratie stellen wij uit hygiënisch oogpunt geen winkelkleding ter beschikking. Hou hier a.u.b. rekening mee.

– De tweede spelregel is ingevoerd om het zogenaamde ‘showrooming’ tegen te gaan. Showrooming klanten zijn ‘klanten’ die op voorhand wel gebruik willen maken van onze collectie aan modellen en maten en daarbij ook graag gebruik maken van het advies, expertise en ervaring om daarna op internet te gaan zoeken of het wetsuit van hun keuze ergens goedkoper is te krijgen. Nu hebben wij niets tegen internetverkoop, integendeel. Maar wel tegen ‘klanten’ die onze winkel als paskamer en informatiecentrum voor hun internetaankopen willen gebruiken. Die menen dat de investering die wij in voorraad, merken / modellen en kennis doen gratis gebruikt kan worden om het juiste wetsuit, de juiste maat en het model te kunnen bepalen. Mocht je in eerste instantie alleen willen oriënteren voor de aanschaf van een wetsuit en dus uitsluitend willen passen zonder een wetsuit aan te schaffen dan brengen wij € 25 aan ‘paskosten’ in rekening. Hebben wij niet de juiste maat of het juiste model dan gaat deze regel uiteraard niet op, maar dat zullen wij van te voren altijd aangeven. We gaan je nooit wetsuits laten passen wanneer er geen geschikte modellen aanwezig zijn. Uiteindeljk komen de meeste klanten voor een eerlijk en goed advies. Dat betekent dat we soms 3 of modellen en soms ook nog per model 1 of 2 maten moeten proberen. Het kan dus zijn dat we al snel 35 a 45 minuten bezig zijn met het passen van de wetsuits. En net zoals u waarschijnlijk, werken ook wij niet voor niets. Mocht de € 25 wel gehanteerd moeten worden en je schaft hetzelfde seizoen alsnog een wetsuit bij TRIPRO aan dan wordt vanzelfsprekend dit bedrag weer met de aanschafprijs van het wetsuit verrekend.

Ondanks dat de maat nog als beschikbaar staat in de onlineshop wil dit niet ook daadwerkelijk betekenen dat het betreffende wetsuit in de winkel aanwezig is. Zeker in het seizoen kan de voorraad per dagen  zelfs per uur schommelen. Mocht je voor een specifiek model of maat komen neem dan altijd van te voren even telefonisch contact op met de winkel om zeker te weten dat je niet voor niets een rit gaat maken. Tel: 035-6245475 (maandag gesloten)

Wij vertrouwen op je begrip.