The Team

alles wat je wilt weten over het tripro triathlonteam

VOOR WIE IS HET TEAM?

Iedereen mag deelnemen, man of vrouw, adaptive/para atleet, het maakt niet uit of je snel of langzaam bent. Hoe goed je bent speelt geen rol! Het totale team bestaat uit beginners en heel gevorderde atleten. De voornaamste reden van het team is de community, ervaringen uitwisselen, kennis delen, vooral veel lol maken en gelijkgestemden tijdens trainingen en zeker bij de wedstrijden herkennen aan onze gezamenlijke team kit.

Gezamenlijk naar een race, tuurlijk, dat doen we ook. Een aantal races per jaar zijn onze zogenaamde teamraces en daar staan we dan met onze expotenten. Hier staat een hapje en een drankje voor je klaar, kun je je tas achterlaten, na afloop je ervaring delen en andere teamleden aanmoedigen, etc.

WAAROM ZOU JE LID VAN HET TEAM WILLEN WORDEN?

Dat is simpel, je houdt van triathlon of je wil er mee beginnen en je weet niet precies hoe en wat. Je hebt wat hulp nodig met trainen, vindt het leuk om af en toe samen met anderen te trainen zonder verplichtingen.

Een clinic volgen of een gasttraining van een pro-atleet. Op onze hoofdlocatie in Hilversum en -binnenkort- op verschillende satelliet locaties verspreid door Nederland is dat mogelijk.

En je hebt toegang tot onze online databank met veel video’s over krachttraining, materiaalkennis zoals wetsuits etc.

En je kunt profiteren van alle partnerdeals die wij bieden voor onze teamleden.

WAT DOEN WE ALLEMAAL IN HET TEAM?

We zijn een TRIPRO triathlon community, we doen gezamenlijke trainingen, er zijn clinics o.l.v. de TRIPRO coaches en gasttrainingen van pro-atleten. We organiseren gezamenlijke parcoursverkenningen en we helpen je verder als je ergens mee zit.

En natuurlijk hebben we onze clinic dagen. Deze clinics zijn altijd een feestje en meestal met leuke bijzondere gast-atleten/sprekers. Volledig verzorgd! Klik op de rode link hierboven voor onze voorlopige 2023 kalender.

Teamleden ontvangen korting voor de clinic waar ze aan willen deelnemen en hebben voorrang bij inschrijving.

WAT ZIJN DE TEAMVOORDELEN?

De teamlid voordelen kunnen je op jaarbasis behoorlijk wat schelen. Bijvoorbeeld hele speciale deals op Garmin en Wahoo, op je sportvoeding van o.a. Maurten, Cliff Bar, NUUN, Precision Hydration, Torq, maar bijvoorbeeld ook speciale aanbiedingen op producten van partner brands op het gebied van o.a. wetsuits, wielen, Ceepo fietsen, etc.

Een teamlid kan op jaarbasis honderden euro’s besparen! De teamlid deals bevinden zich in een afgesloten exclusief voor teamleden webshop.

WAT WORDT ER VAN JOU VERWACHT ?

Maak en heb vooral veel plezier, wees netjes tegen vrijwilligers en officials en gedraag je sportief tegenover andere atleten.

Draag je team kit met trots tijdens trainingen en races en deel je ervaringen af en toe op socials. Hoe meer promotie hoe meer leden, meer plezier en herkenning.

Kom een paar keer per jaar naar één van de teamevents & teamdagen.

HOE MELD IK ME AAN?

Stuur je applicatie formulier in en binnen enkele dagen krijg je bericht terug.

Je start met de aanschaf van de teamkit. Deze kit bestaat uit een hele collectie aan prachtige kleding t.w.v. bijna € 700. Als teamlid betaal je voor dit hele pakket slechts  € 279, krijg je korting op de clinic-dagen,kan je gratis deelnemen aan de teamevents en heb je toegang tot de speciale teamwebshop! Waar wacht je nog op, join the team!

aero suit large voor web

team kit

aero tri-suit

bike shirt

bike short

ultra light weight running t-shirt

casual post- en pre race hoody

post- en pre race trainingspant

swim cap

soft racebelt

elastische veters

&

toegang tot de webshop met partnerdeals, clinic-dagen & teamevents, etc.

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU ALS TEAMLID:

  • We starten er maar gewoon meteen mee. Een eigen bijdrage aan de complete Team Kit van € 279. De totale waarde van de Team Kit is bijna € 700. Voor deze inleg krijg je alle eerder genoemde artikelen en heb je recht op alle Team deals en discounts*
  • Het maakt ons niet uit of je supersnel of net pas gestart bent als je maar een positieve instelling, mindset en passie voor de triathlon- RBR sport hebt.
  • Dat je geen lid bent van een ander team en dat je zoveel mogelijk in je kleding traint en je races in de team kit deelneemt (uitgezonderd eventuele races waar je verplicht in een NL tenue moet starten). Je mag uiteraard wel lid zijn van een vereniging / club.
  • Je in 2023 tenminste aan 2 triathlon en/of Run Bike Run wedstrijden deelneemt en bij voorkeur minimaal 1 x deelneemt aan 1 van de Teamraces.
  • We stellen een instagram of facebook account niet verplicht, maar vinden het natuurlijk wel leuk als je ons en onze partners tagged in je posts.
  • Je actief de vrijwilligers aan het parcours bedankt. Vergeet niet, zonder hen geen wedstrijden! Het is een kleine moeite en een groot gebaar.
  • Race clean and have fun

Denk je nog steeds: yes, dit is iets voor mij vul dan het formulier in en dan ben jij misschien straks één van de Teamleden van het TRIPRO Triathlon Team.

Beoordeling van je formulier wordt binnen enkele dagen na ontvangst gedaan.