Trainingskamp Kroatië

Graag stellen wij u aan voor Gregor Bulat en Pao Lin. Gregor verzorgt fietsvakanties en trainingskampen in het prachtige KroatIé. Wij kennen Gregor al jaren als klant en triathleet. De afgelopen jaren heeft hij minder getraind omdat hij bezig was zijn droom te realiseren en heeft hij 2 huizen vanaf de grond totaal gerenoveerd om er prachtige onderkomens van te maken. Om vanaf deze locaties trainingskampen & fietsvakanties te verzorgen.

Het grootste complex bevindt zich in de plaats Vodice. Gelegen op nog geen 600 meter van de kust en een prachtige plek vanaf waar je geweldig kunt fietsen. De omgeving bestaat uit licht glooiend terrein en is voor iedereen prima te doen.

Wil je langer fietsen en een nog meer bergachtige omgeving opzoeken dan is ook dat vanaf deze locatie mogelijk.

Alle appartementen zijn strak en modern ingericht. Met alle moderne voorzieningen. In de gedeelde tuin-yard bevindt zich ook een zwembad en een lounge gedeelte om na de trainingen lekker te relaxen.

In de loop van medio maart/april ’24 wordt het zwembad tevens uitgerust met een Endless Pool tegenstroom unit.

Appartement 1: 6 personen (3 slaapkamers)

Appartement 2: 8 personen (4 slaapkamers)

Appartement 3: 4 personen (2 slaapkamers)

Appartement 2: 2 personen (1 slaapkamer)

Hiernaast vind je een impressie van de appartementen. Voor de volledige serie klik je hier

Gregor is opgegroeid in deze streek en kent de omgeving als geen ander. Gregor zal zelf tijdens de triathlonweken ook zelf aanwezig zijn als gids voor het fietsen.

Het strand is prachtig en het water glashelder, ideaal om mooie open water trainingen te doen en slechts op een kleine 600 meter afstand.

De omgeving is verder super uitnodigend om te gaan hardlopen, langs de boulevard bij de haven of op één van de prachtige trailroutes in de directe omgeving.

TRAININGSKAMPEN

Trainingskamp TRIPRO:

Wat krijg je hiervoor:

  • Vervoer van je eigen fiets en alle spullen die je niet met vliegtuig wil meenemen naar Vodice en terug. De dag voor vertrek lever je je fiets in bij TRIPRO en de dag na aankomst van de fietsen bij TRIPRO haal je deze ook weer op.
  • Transfer van luchthaven Split of Zadar naar Vodice en terug naar luchthaven
  • Ontbijt bestaande uit vers brood, melk, yoghurt, muesli, fruit, kaas en verschillende soorten zoet broodbeleg.
  • Diner, ’s avonds eten we om de dag in twee verschillende restaurants. De gerechten bestaan uit hoofdgerecht en 2 drankjes pp, er is keuze uit kip, vis, vegetarische gerechte en mix vlees met bijgerechten.
  • Schoonmaken van de appartementen.
  • Uiteraard mag je zelf ook je eigen plan trekken als je een keer ergens anders iets wil doen of eten.
  • Verzorgde zwem-, fiets en looptrainingen en ook hier geldt dat je niet alles hoeft mee te doen.

Prijs hiervan is € 999. Als optie hebben we nu week 14 of 15 en optioneel week 17 bij deelname Marco Polo Triathlon)

Het enige dat jezelf nog hoeft te doen is het boeken van je vliegticket. Dit doen we in overleg gezamenlijk zodat we de transfer zo makkelijk mogelijk maken.

Trainingskamp met deelname Marco Polo Triathlon 27 & 28 april Korcula

Deze race kent op 27 april de Sprint afstand en op 28 april de halve triathlonafstand.

Het parcours is duidelijk heuvel/bergachtiger met een totaal van 1200-1400 hoogtemeters. Prachtig parcours!

Omdat de Marco Polo Challenge in Korcula op 2,5 uur rijden van Vodic heeft Gregor hier nog een tweede appartement locatie waar de dag voor de race overnacht kan worden. De dag voor de race rijden we dan naar de startlocatie op 2,5 rijden van Vodic. Dat geeft de rust en tijd om alles lekker te regelen en ’s ochtends kun je dan naar de start vertrekken. Na afloop van de race kan iedereen zichzelf opfrissen in het appartement alvorens de terugrit naar Vodic wordt aangevangen.

Bij genoeg deelname kunnen we de kosten exact bepalen.

 

In Kroatië worden nog meer triathlons gehouden o.a.

Trogir in mei, Imotski in juni en Zadar in september