coaching

TRIPRO COACHING

TRIPRO biedt triathloncoaching aan voor starters die hun eerste sprint-triathlon willen gaan volbrengen tot en met sporters die een hele triathlon als doel hebben gesteld. Dat kan om als doel te hebben om voor het eerst te finishen, maar ook om je voorgaande prestatie te verbeteren.

Triathlon is een geweldige sport, maar ook een sport vol uitdagingen en valkuilen. Hoe combineer je op de juiste manier de 3 onderdelen, de intensiteit, het volume, wanneer leg je de nadruk op welke onderdelen en hoe weet je wanneer je klaar bent om je doel te halen?

Een doel zonder goede begeleiding is vaak niet meer dan een wens.

Samen met onze Ironman Certified Coaches begeleiden wij jou naar je eigen doel (en) en maken we een trainingsplan om dit gezond en vooral met veel plezier te bereiken.

Wij gebruiken geen standaardschema omdat we allemaal verschillen. Niet iedereen reageert hetzelfde op bepaalde trainingsprikkels, de belastbaarheid verschilt per individu, etc. Daarom werken wij met slechts een beperkt aantal atleten per trainer.

We hebben niet allemaal dezelfde ervaring met één of meerdere van de sporten en de weg naar het doel verschilt daardoor per persoon.

Daarom bieden wij maatwerk, elk trainingsprogramma wordt voor jou individueel geschreven. Via het trainingsplatform TrainingPeaks volgt je trainer je trainingen.  Aan de hand wat de trainer ziet wordt eventueel het plan waar nodig aangepast. Deze begeleiding zorgt ervoor dat je elk trainingsblok de juiste prikkels te verwerken krijgt.

Wanneer je het leuk vindt kun je tevens meedoen met de maandelijkse groepstrainingen. Vanuit TRIPRO Hilversum starten we met een training passend bij het seizoen en niveau. Je krijgt ruim van te voren te horen wat de geplande groepstraining is en je laat ons weten of je wilt deelnemen.

Ook behandelen / of gaan we tijdens de groepstrainingen verschillende onderdelen zoals open water zwemmen, voeding, wattagemeters, core-stability, trainen met een Stryd en vele andere topics.

HOE WERKT HET

Bij interesse neem je contact met ons op en plannen we een oriëntatiegesprek. Tijdens het gesprek wordt o.a. besproken wat je doelstelling is, kunnen we antwoord geven op de vragen die jij hebt en ook gewoon om te bekijken of je een klik hebt met de trainer. Coaching is niet alleen maar een schema elke 4 weken naar je doorsturen. Het is een samenwerking tussen sporter en trainer en er moet bij beiden een goed gevoel aanwezig zijn.

Wanneer we een coaching-traject met elkaar aangaan moet er getest worden.Tijdens het intakegesprek wordt o.a. bepaald hoe je weekplanning er uit komt te zien, welke dagen je gelegenheid en tijd hebt om de specifieke onderdelen te trainen en in te passen in jouw situatie. Daarna worden de eerste inspanningstest gedaan.

Aan de hand van de doelstelling(en), de resultaten van de eerste test en het tijdspad gaat je trainer daarna een planmatige opzet van het eerste trainingsblok maken en dat plaatsen in je TrainingPeaks account. Hoe TrainingPeaks verder werkt wordt je ook tijdens de intake uitgelegd. Elke 4 weken worden de 4 voorgaande weken in een uitgebreider contactmoment  geëvalueerd.

Wat kost het?

De prijs van de coaching is € 99,95 per blok 4 weken met een minimum van een traject van 12 weken en wordt per blok gefactureerd. Dit is incl. de intake, een basis TrainingPeaks account en de eerste test

Na deze periode kan er per 4 weken opgezegd worden

Hoe maak ik een afspraak of voor meer informatie?

Je kunt contact opnemen via 035-6245475 of via hilversum@tripro.nl