TRIPRO triathlon team

JOIN THE TRIPRO TRIATHLON FAMILY

HET TRIPRO TRIATHLON TEAM IS OPGERICHT OM EEN COMMUNITY VAN SPORTERS MET DEZELFDE PASSIE BIJ ELKAAR TE BRENGEN.

OM VAN ELKAAR TE LEREN, OM SOMS GEZAMENLIJK TE TRAINEN, deel te nemen aan teamdagen EN vooral OM VEEL PLEZIER TE HEBBEN.

HET MAAKT NIET UIT OF JE STARTER BENT,  een adaptive/para atleet OF DAT JE AL PODIUMPLAATSEN HEBT BEHAALD.

BEN JIJ DAT TEAMLID DIE MET EEN POSITIEVE INSTELLING TRIATHLON EN/OF RUN BIKE RUN BEOEFENT?

WIL JIJ JE LICHAAM EN GEEST TESTEN EN MET EEN BIG SMILE OP HET PARCOURS BEZIG ZIJN?

DAN ZIJN WE OP ZOEK NAAR JOU!

THE TEAM

COACHING

TEAMDAGEN, EVENTS & CLINICS

lees de voorwaarden onderaan de pagina mocht je dat nog niet hebben gedaan

“Triathlon gaat niet alleen maar over het halen van de finish, niet eens over hoe je naar de finish toe hebt getraind maar nog veel meer met wie je dat avontuur hebt beleefd”

WAT VERWACHTEN WIJ VAN JOU ALS TEAMLID:

  • We starten er maar gewoon meteen mee. Een eigen bijdrage aan de complete Team Kit van € 279. De totale waarde van de Team Kit is bijna € 700. Voor deze inleg krijg je alle eerder genoemde artikelen en heb je recht op alle Team deals en discounts*
  • Het maakt ons niet uit of je supersnel of net pas gestart bent als je maar een positieve instelling, mindset en passie voor de triathlon- RBR sport hebt.
  • Dat je geen lid bent van een ander team en dat je zoveel mogelijk in je kleding traint en je races in de team kit deelneemt (uitgezonderd eventuele races waar je verplicht in een NL tenue moet starten). Je mag uiteraard wel lid zijn van een vereniging / club.
  • Je in 2023 tenminste aan 2 triathlon en/of Run Bike Run wedstrijden deelneemt en bij voorkeur minimaal 1 x deelneemt aan 1 van de Teamraces.
  • We stellen een instagram of facebook account niet verplicht, maar vinden het natuurlijk wel leuk als je ons en onze partners tagged in je posts.
  • Je actief de vrijwilligers aan het parcours bedankt. Vergeet niet, zonder hen geen wedstrijden! Het is een kleine moeite en een groot gebaar.
  • Race clean and have fun

Denk je nog steeds: yes, dit is iets voor mij vul dan het onderstaand formulier in en dan ben jij straks misschien één van de Teamleden van het TRIPRO Triathlon Team.

Beoordeling van je formulier wordt binnen enkele dagen na ontvangst gedaan.