Wetsuit verhuur

*

Ben je nieuw in de sport of doe je slechts enkele triathlons of open water zwemtochten per jaar en je hebt nog geen wetsuit? Dan is onze wetsuit-verhuurservice misschien iets voor jou.

 

Wij verhuren wetsuits van verschillende topmerken zoals Zone3, 2XU, Orca en Blue Seventy.

 

Wil je een wetsuit huren vul dan het onderstaande formulier in. Wij bekijken de beschikbaarheid van de wetsuits en wanneer we een wetsuit beschikbaar hebben dan bij je opgegeven gegevens past sturen wij je een link door om de definitieve reservering en betaling te regelen.

 

De prijs van het huren van een wetsuit is € 50 en een borg van € 150. Zodra wij het wetsuit weer terug hebben ontvangen wordt de borg direct weer retour betaald. Je huurt het wetsuit normaal gesproken van woensdag t/m maandag. Lees de voorwaarden voor het huren van een wetsuit even door. 


Te huren *
Naam *
Verplicht
Adres *
Verplicht
Postcode *
Verplicht
Woonplaats *
Verplicht
Telefoonnummer
Verplicht
E-mail *
Verplicht
IBAN *(voor het retourneren van de borgsom)
Verplicht
Datum Event *
Verplicht
Geslacht
Verplicht
Lichaamsgewicht
Verplicht
Lengte
Verplicht
Omschrijving postuur (voorbeeld: breed geschouderd, bredere heupen of atletisch gebouwd of juist een buikje)
Verplicht
 
 


VOORWAARDEN EN SPELREGELS VERHUURWETSUITS:

 

Wanneer je een wetsuit huurt dan wordt van te voren het pak door ons gecontroleerd op beschadigingen. De meeste wetsuits hebben soms een aantal beschadigingen die door ons zijn gerepareerd. Mocht je echter niet gerepareerde beschadigingen aantreffen dan dien je deze direct van na ontvangst via het sturen van een foto aan ons door te geven.

 

Via deze video kun je bekijken hoe je een wetsuit het beste aantrekt en je beschadigen van het wetsuit voorkomt. 

Verder hebben wij een aantal voorwaarden die gelden bij de verhuurwetsuits:

 

Zodra je het wetsuit hebt ontvangen is het te adviseren om de video instructie te volgen en het wetsuit te passen.

 

Heb je het idee dat het te groot of te klein is dan kun je via 035-6245475 contact met ons opnemen.

 

Je ontvangt het wetsuit zandvrij en schoon. Spoel het wetsuit direct na de wedstrijd thuis goed uit en hang het te drogen zodat je het op de maandag na de wedstrijd droog en schoon kunt versturen. Wanneer we het wetsuit niet weer netjes droog en schoon retour ontvangen brengen we € 10 schoonmaakkosten in rekening. Je ontvangt het wetsuit netjes dus stuur het ook weer netjes retour.

 

Stuur na verzending direct het track en trace nummer naar admin@tri-run.com

Wanneer we geen track en trace nummer van je ontvangen en het wetsuit wordt té laat ontvangen om het nog door te sturen naar de volgende huurder wordt nogmaals een huurtermijn in rekening gebracht

Bij het toebrengen van nieuwe beschadigingen aan het wetsuit zoals ‘fingernail cuts’ worden reparatiekosten in rekening gebracht. De kosten bedragen € 5 per beschadiging. Volg je de instructievideo correct dan is het probleemloos mogelijk om een wetsuit zonder kleerscheuren aan te trekken. Neem er de tijd voor en wees daarom op tijd bij de start.

 

Wanneer het wetsuit dusdanig is beschadigd dat reparatie niet of zeer kostbaar is dan nemen wij contact met je op. Het is dan mogelijk dat we de borg inhouden en het wetsuit eerst laten repareren dan wel vervangen. Maar het betreft hier een worst case scenario

 

Wanneer je reservering d.m.v. je betaling definitief maakt geef je automatisch aan akkoord te zijn met de hierboven staande voorwaarden. De reservering is definitief en er wordt geen restitutie van de huursom verleend bij annulering.

 

 

TRIPRO wenst je een hele leuke en sportieve triathlon toe.