Voorwaarden en spelregels verhuurwetsuits

Wanneer je een wetsuit huurt dan wordt van te voren het pak door ons gecontroleerd op beschadigingen. De meeste wetsuits hebben soms een aantal beschadigingen die door ons zijn gerepareerd. Mocht je echter niet gerepareerde beschadigingen aantreffen dan dien je deze direct van na ontvangst via het sturen van een foto aan ons door te geven.

Via deze link kun je nogmaals de video bekijken hoe je een wetsuit het beste aantrekt.

Verder hebben wij een aantal voorwaarden die gelden bij de verhuurwetsuits:

  • Zodra je het wetsuit hebt ontvangen is het te adviseren om de video instructie te volgen en het wetsuit te passen
  • Heb je het idee dat het te groot of te klein is dan kun je via hilversum@tripro.nl contact met ons opnemen
  • Je ontvangt het wetsuit zandvrij en schoon. Spoel het wetsuit direct na de wedstrijd thuis goed uit en hang het te drogen zodat je het op de maandag na de wedstrijd droog en schoon kunt versturen. Wanneer we het wetsuit niet weer netjes droog en schoon retour ontvangen brengen we € 10 schoonmaakkosten in rekening. Je ontvangt het wetsuit netjes dus stuur het ook gewoon weer netjes retour.
  • Stuur na verzending direct het track en trace nummer naar admin@tri-run.com
  • Wanneer we geen track en trace nummer van je ontvangen en het wetsuit wordt té laat ontvangen om het nog door te sturen naar de volgende huurder wordt nogmaals een huurtermijn in rekening gebracht
  • Bij het toebrengen van nieuwe beschadigingen aan het wetsuit zoals ‘fingernail cuts’ worden reparatiekosten in rekening gebracht. De kosten bedragen € 5 per beschadiging. Volg je de instructievideo correct dan is het probleemloos mogelijk om een wetsuit zonder kleerscheuren aan te trekken.
  • Wanneer het wetsuit dusdanig is beschadigd dat reparatie niet of zeer kostbaar is dan nemen wij contact met je op. Het is dan mogelijk dat we de borg inhouden en het wetsuit eerst laten repareren dan wel vervangen. Maar het betreft hier een worst case scenario.
  • Wanneer je reservering d.m.v. je betaling definitief maakt geef je automatisch aan akkoord te zijn met de hierboven staande voorwaarden. De reservering is definitief en er wordt geen restitutie van de huursom verleend bij annulering.

TRIPRO wenst je een hele leuke en sportieve triathlon toe.