Wetsuit-Testdagen 2020

Zoals elk jaar organiseert TRIPRO de grootste wetsuit-testdagen van Nederland met daarbij het juiste assortiment aan merken. Deze merken worden geselecteerd op kwaliteit, pasvorm, prijs en garantiebeleid. In 2020 vinden deze plaats op 15 maart, 26 april en 10 mei in Hilversum. Onze testdagen staan bekend om de kwaliteit, objectiviteit en expertise die er wordt geleverd. Eigenlijk zijn wij er best een beetje trots op dat een initiatief dat wij al in 1995 hebben bedacht zo succesvol is geworden.

Net zoals alle andere jaren werken we weer met twee verschillende groepen om de hoeveelheid deelnemers te spreiden zodat iedereen voldoende tijd heeft om de wetsuits van zijn of haar keuze te testen en te proberen. De testdagen zullen gaan plaatsvinden in het zwembad De Lieberg in Hilversum.

Tijdens de testdagen hebben we een groot aanbod van verschillende merken en mede om die reden de meest ideale manier om je nieuwe wetsuit aan te schaffen. Je gaat nergens een groter assortiment en de beste mogelijkheden krijgen om voor je eigen niveau, fysieke eigenschappen en budget de beste keuze te maken. Maar misschien nog wel het belangrijkste is dat wij op onze testdagen volledig objectief zijn. Wij importeren of fabriceren zelf geen wetsuits. Het maakt ons niets uit welk merk of model je kiest zolang het maar goed bij je past. Tijdens de wetsuit-testdag zullen onder andere de volgende merken aanwezig zijn:

 Blue Seventy – Orca – Sailfish – QUINTANA ROO – 2XU

Met deze merken moet het eigenlijk voor iedereen wel mogelijk zijn om een goede keuze te kunnen maken omdat de merken elkaar in pasvormen en design goed aanvullen. Er is voor elk wat wils: van de absolute topmodellen tot aan de starterswetsuits. Alle modellen en maten in dames en heren worden zoveel mogelijk door de merken meegenomen.

Om je te assisteren (mocht je daar behoefte aan hebben) staat er een team van experts voor je klaar. Zij kunnen je helpen om de juiste keuze te maken, maar natuurlijk ook om je te helpen bij het aan- en uittrekken van de wetsuits. Dat wordt namelijk na een paar wetsuits een steeds lastiger klusje.

De entreeprijs voor de wetsuit-testdag is € 10,00. Mocht je op de wetsuit-testdag een wetsuit aanschaffen of bestellen dan wordt dit tientje weer in mindering op de aanschafprijs van het wetsuit gebracht en kost de testdag je helemaal niets. De reservering betaal je via deze link. Hier kun je ook de datum en het tijdstip kiezen

Wanneer je je opgeeft kun je kiezen voor de datum van de testdag en een keuze voor welk tijdslot je wilt gebruiken:

  •  Groep 1: 13:00 tot 14:30
  •  Groep 2: 14:30 tot 16:15

Je hebt dus ruim de tijd om de verschillende triathlon wetsuits te testen. Tijd genoeg om een wel overwogen keuze te kunnen maken. In de week voorafgaand aan de testdag ontvang je per email een informatie-PDF met uitleg over de verschillende wetsuits en de prijslijst met de speciale aanbiedingen en acties die alleen geldig zijn op de wetsuit-testdagen. We verklappen nog niets maar we komen dit jaar met een paar bijzondere aanbiedingen. In samenwerking met de aanwezige merken zorgen we voor een aanzienlijke voorraad aan wetsuits. Op de testdagen kun je direct je wetsuit bestellen en afrekenen. In geval van een complete betaling wordt het wetsuit dan kosteloos aan je toegestuurd. Normaal gesproken binnen 10 dagen na de wetsuit-testdag. Bij aanbetaling van 50% kun je daarna het wetsuit ophalen in de winkel in Hilversum waarbij je dan de andere helft voldoet. Op de testdagen kun je betalen met PIN & contant.

Mocht je verder nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met 035-6245475.

Voor het aanmelden klik hier:

Gebruik de kortingscode FREE om de verzendkosten uit de reservering in de bestelling te houden

 

 

 

Op de inschrijving wordt geen restitutie verleend